HELAAS NOG STEEDS DICHT …

Westerkaatje Noord is tijdelijk gesloten wegens omstandigheden. 

 

 

 

GROEPEN

Onze trattoria is uiterst geschikt voor grote groepen. We hebben mooie lange tafels die met fleurige bloemen en crisp linnen tafelkleden aangekleed kunnen worden, waarna ons personeel ze vol verse heerlijkheden zal zetten. Liever niet aan een vaste tafel plaatsnemen: we bieden ook walking dinners of uitbundige borrels aan. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat  jij en je gezelschap van een mooie middag of avond kunnen genieten, dus kom langs met al je vrienden, je collega’s, de grote familias of je korfbalteam.

Ook maken we de wekelijkse vergaderingen graag een tikkeltje leuker. We hebben tafels voor bilas of voor vergaderingen met de hele afdeling. Voor iedere gelegenheid is er een passend menu en als jullie binnen een bepaalde tijd weer weg moeten zijn, dan wordt daar natuurlijk ook rekening mee gehouden. Aansluitend een grote borrel of diner? Dan is onderstaande voor jullie interessant.

Liever de hele trattoria voor jezelf? Onze mooie locatie is ook af te huren voor bruiloften, afstudeerfeestjes, borrels met het hele kantoor, verjaardagen of misschien gewoon omdat je zin hebt om lekker te eten en te drinken met alle mensen die je lief zijn. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

 

OPENINGSTIJDEN

Tijdelijk gesloten wegens omstandigheden
(Traiteur in Kralingen is wel open)

 

CONTACT

WESTERKAATJE NOORD

Benthuizerstraat 60d
3036 CK Rotterdam
T 010-4666556
E noord@westerkaatje.nl