OPENINGSTIJDEN

 

Westerkaatje Noord / Trattoria is voorlopig enkel geopend voor besloten gezelschappen.
Mail ons voor de mogelijkheden via noord@westerkaatje.nl.

Westerkaatje Noord opent de deuren voor jou!

Westerkaatje Noord is vanaf nu te huur voor vergaderingen, borrels, recepties, afstudeerfeestjes, bedrijfsfeestje, teambuildingdag, verjaardagsfeestjes of gewoon omdat je zin hebt om lekker te eten en te drinken met jouw familie en of vrienden in besloten kring.

Westerkaatje Noord is een prachtige en sfeervolle trattoria in Rotterdam-Noord. De ruimte is geschikt voor maximaal 75 personen en wordt aangeboden inclusief benodigd personeel. Wij bieden verschillende arrangementen zoals een lunch-, borrel-, diner, en vergaderarrangement, natuurlijk met de kwaliteit en diversiteit die je van Westerkaatje gewend bent. Westerkaatje heeft een grote variatie van vega en vegamenu’s. Natuurlijk staat het team van Westerkaatje voor jou en jouw gasten klaar en hoef je aan niets te denken.

Westerkaatje Noord is goed bereikbaar via het Openbaar Vervoer en om de hoek is een grote parkeergarage. Benieuwd naar wat Westerkaatje voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op via info@westerkaatje of 010 – 466 5243.

 

GROEPEN

Onze trattoria is uiterst geschikt voor grote groepen. We hebben mooie lange tafels die met fleurige bloemen en crisp linnen tafelkleden aangekleed kunnen worden, waarna ons personeel ze vol verse heerlijkheden zal zetten. Liever niet aan een vaste tafel plaatsnemen: we bieden ook walking dinners of uitbundige borrels aan. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat  jij en je gezelschap van een mooie middag of avond kunnen genieten, dus kom langs met al je vrienden, je collega’s, de grote familias of je korfbalteam.

Ook maken we de wekelijkse vergaderingen graag een tikkeltje leuker. We hebben tafels voor bilas of voor vergaderingen met de hele afdeling. Voor iedere gelegenheid is er een passend menu en als jullie binnen een bepaalde tijd weer weg moeten zijn, dan wordt daar natuurlijk ook rekening mee gehouden. Aansluitend een grote borrel of diner? Dan is onderstaande voor jullie interessant.

Liever de hele trattoria voor jezelf? Onze mooie locatie is ook af te huren voor bruiloften, afstudeerfeestjes, borrels met het hele kantoor, verjaardagen of misschien gewoon omdat je zin hebt om lekker te eten en te drinken met alle mensen die je lief zijn. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

 

OPENINGSTIJDEN

Westerkaatje Noord is tijdelijk enkel geopend voor besloten gezelschappen.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

CONTACT

WESTERKAATJE NOORD

Benthuizerstraat 60d
3036 CK Rotterdam
T 010-4666556
E noord@westerkaatje.nl