OVERAL WAAR JE WIL, GEWOON LÈKKER ETEN

Dit jaar kookt Westerkaatje Catering al 25 jaar, iedere dag, voor ieder gezelschap, van 30 tot 3.000 gasten. Wij cateren op maat bij bedrijven, op bijzondere locaties of gewoon bij jou thuis. Een tuinfeest met mezze en bubbels, een personeelsborrel op kantoor, een eindeloze walking dinner, je welverdiende promotiefeest of een spetterend huwelijk met overvloedig gedekte tafels. Niets is ons te veel, te groot, te ingewikkeld of te gek.

Goed eten ligt ons na aan het hart en daarom koken we met groente van het seizoen en zoveel mogelijk biologisch. Naast smaakvol stoofvlees of charcuterie serveren wij ook vegetarische of veganistische gerechten en borrelhapjes. We werken het liefst met lokale producten en Rotterdamse leveranciers. Dit is ook terug te zien op onze drankenkaart.

Westerkaatje catert onder meer voor echte foodies, bedrijven, afgestudeerde slimmeriken, culturele instellingen, Gemeente Rotterdam, een groot kinderdagverblijf en vele andere organisaties binnen en buiten de stad.

Wij verzorgen niet alleen het eten, we ontfermen ons ook graag over de drank, de aankleding en het kiezen van een passende locatie. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

V R A A G   O F F E R T E   A A N

 

STYLING

Om de ervaring nog completer te maken vinden we het leuk om de volledige aankleding te verzorgen. Grote vazen vol veldbloemen of wilde takken, fruitkisten vol citroenen of aubergines, geblokte tafelkleden en mediterrane schalen maken het geheel tot een totaalbeleving. We kunnen alles regelen van statafels tot een complete keuken en van de benodigde techniek tot een canvas tent op locatie.

 

DRANKEN

Ons drankenassortiment bestaat uit een combinatie van verrassende frisdranken en sappen, frisse biertjes en mooie wijnen. Als feestelijke binnenkomer maken we graag ter plekke lekkere cocktails met kleurrijke frisdrank, verse takjes kruiden en een scheut wodka of gin. Onze wijnen komen van verschillende importeurs en daarom kunnen wij voor ieder menu een mooie bijpassende wijn adviseren.

 

PERSONEEL

Ons kleurrijke team staat te trappelen om u van alle gemakken en heerlijke drankjes te voorzien. Onze ervaren partymanagers, koks en bedieningsmedewerkers zorgen voor een vlekkeloos verloop van de dag. Van de ontvangst tot de afbouw en alles daartussenin.

 

LOCATIES

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest of bijeenkomst? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van enkele locaties waar wij een goede samenwerking mee hebben.

 

NIET HELEMAAL WAT JE ZOEKT?

Plan je voor thuis een borrel of een etentje met een minder grote groep en wil je daar zelf niet voor in de keuken staan. Wij koken graag voor jouw gezelschap of stellen mooie borrelplateaus en buffetten voor je samen. Bestel dit minimaal vijf dagen van te voren via ons online bestelformulier en wij zetten alles klaar op de locatie van jouw keuze (Hillegersberg of Kralingen). Eventuele bezorging kan, vraag naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten via het bestelformulier.

B E K I J K   O N S   A A N B O D   &   B E S T E L   O N L I N E

 

REFERENTIES

Lantaren Venster, Gemeente Rotterdam, Nederlands Fotomuseum, KAAN Architecten, De Doelen, Museum Boijmans van Beuningen, Woonstad Rotterdam, Het Nieuwe Instituut, Erasmus Rotterdam School of Management, Nationale Nederlanden, TENT, GustoMSC, Kunstinstituut Melly, Loyens & Loeff, IFFR, MVRDV, Ploum, Ahrend, Parthenon-EY,
Koninklijke Vopak N.V., Arboretum Trompenburg, Codarts, Quooker, SpaceNed, Colliers International, Antes

 

CONTACT

Bij twijfel, neem gerust contact op met ons kantoor.
T 010-4665243
E info@westerkaatje.nl

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. 

www.khn.nl/uvh-nl